Returer

Retur
För att kunna returnera ett plagg måste det vara oanvänt och otvättat i originalskick med hygienskydd och etiketter kvar. 
Kostnad för retur
49:- dras av när återbetalning sker. Önskar du ett byte av vara får vi be dig att lägga en ny beställning. 
Om du inte hämtar ut ditt paket tar vi ut returfrakt, expeditionsavgift samt hanteringskostnader på en summa av 195:- som Cest Novalou kommer att debitera dig.  
Ångerrätt
Vi erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Om du inte är nöjd med ditt köp kan du inom 14 dagar returnera och få pengarna tillbaka, du behöver inte ange skäl för varför du returnerar, men vi skulle uppskatta om du vill dela med dig om varför.  Detta enligt distansavtalslagen (2005:59)
Reklamataion
Enligt Konsumentköplagen har du rätt att reklamera fel på en vara inom tre år från det datum du tog emot varan, under förutsättning att felet är ursprungligt.  Observera att du måste kontakta oss gällande reklamationen "inom skälig tid" efter du upptäckt felet. Reklamationen gäller inte naturligt slitage så som blekning av färger när de utsätts för solljus, saltvatten eller klor. 
Vid reklamation, skicka ett mail till oss på contact@cestnovalou.com - beskriv varför du vill reklamera, bifoga ett foto samt ditt ordernummer. Vi står för återbetalning av plagg samt fraktkostnader (exklusive importskatter eller andra avgifter utanför vår kontroll)
Återbetalning
Återbetalning sker inom 30 dagar oavsett om du betalat med faktura eller kort.